Lounge Event är årets mässa för dig som är beslutsfattare inom hotell och konferens.

Vi på StigFram kommer finnas på plats båda dagarna (10-11 januari) och kommer även att ha föreläsningar dessa dagar. Först ut den 10/1 är Annika Kupila som kommer tala om ”Det coachande ledarskapets positiva effekter” och den 11/1 kommer vår VD Niclas Pettersson att tala om ”Service som det lönsammaste konkurrensmedlet”

Det coachande ledarskapets positiva effekter

Hur coachar jag mina medarbetare för att växa, både i förhållande till teamet men även i mötet med gäster? Denna fråga och många fler kommer Annika att svara på kl 13.30 den 10/1. Dock krävs det en föranmälan till detta. Läs mer här.

Service som det lönsammaste konkurrensmedlet

Att en hög gästnöjdhet leder till ökad lönsamhet råder det längre inga tvivel om men för att lyckas behöver företagsledare ta sig igenom ett antal kritiska framgångsfaktorer.

Under detta seminarium ger Niclas en snabbguide till hur man kommer i gång i förändringsarbetet med att bygga en servicekultur. Man får även del av den senaste rönen om proaktivitet. Gillar gäster proaktiva medarbetare och leder ökad proaktivitet till ett högre snittkvitto?

Se Niclas föreläsning kl 14.15 – 14.45 den 11/1.

Läs mer om eventet här