Frukostseminarie – Skapa världens bästa team!

skapa världens bästa team

SKAPA VÄRLDENS BÄSTA TEAM

DATUM
4 april

TID
07.30 registrering och frukost
08.00-09.30 seminarie

PLATS
Kapitel 8 Klara Strand
Klarabergsviadukten 90

PÅ SCEN
Peppe Ekmark & Katarina Huss

LYFT DIN VERKSAMHET TILL NYA HÖJDER GENOM ATT SKAPA TEAM I VÄRLDSKLASS!

En av dina viktigaste uppgifter som ledare är att få andra att följa dig. Under detta frukostseminarie pratar vi om hur just du kan bli ett proffs på att lyfta dina medarbetarna till att bli stjärnor i din organisation. Vi täcker ämnen som hur du skapar trygghet, kommunicerar på ett bra sätt, förstå hur du påverkar andra samt att inspirera och motivera andra att vara sitt bäste jag.

För att vara framgångsrik som ledare i alla sammanhang behöver du kunna situationsanpassa ditt ledarskap och även att du använder rätt ledarskapsverktyg styrt av situationen och teamet. Under seminariet pratar vi om dessa modeller och hur du kan tillämpa dessa i din vardag för att göra ditt ledarskap både lättare och roligare.

GRATIS ÄR GOTT, GRATIS KUNSKAP ÄR ÄNNU GODARE!

Frukosten är inte bara gratis, med dig får du också insikter i hur du leder team för framgång och konkreta verktyg för hur du kommunicerar och utvecklar medarbetare och team att fungera optimalt. Så är du sugen på att ta ditt team till nya höjder, samt att få gratis kunskap till frukost, då är du varmt välkommen att delta!

VÄLKOMMEN!

[contact-form-7 id=”3286″ title=”Frukostseminarie – skapa världens bästa team”]