Skapa magi och ett vinnande företagsklimat genom engagerade medarbetare

event-brinc-700x400

Skapa magi och ett vinnande företagsklimat genom engagerade medarbetare

NÄR

Tisdag 4/9 kl 15:00-17:30

VART

Hotel At Six, Brunkebergstorg 6, Stockholm

LYFT DIN VERKSAMHET TILL NYA HÖJDER!

Hur formar man en företagskultur med engagerade medarbetare som vinner kundernas förtroende? Är du intresserad av den frågan så hälsar vi dig hjärtligt välkommen till en interaktiv eftermiddag, med tankar, idéer och inspiration kring hur du kan lyfta din verksamhet till nya höjder!

KOM OCH LYSSNA PÅ TVÅ INSPIRERANDE AFFÄRSCASE

PROGRAM

15:00-15:15 – Registrering, eftermiddagsfika samt välkomnande av
15:15-16:00 – Anton Granlund
16:00-16:30 – Joakim Carlsson
16:30-16:45 – Katarina Huss
16:45-17:00 – Stefan Åsbrink
17:00-17:30 – Avslutande ord / mingelFörst ut är Anton Granlund, tidigare VD på Global Retail Group och numera grundare och VD för Slash.ten. Anton berättar om sin resa från att ha drivit alla G-star-butiker i Sverige och Norge till att starta och driva detaljhandelns nya ”energibolag” för kundupplevelser, och hur han nått framgång genom sitt sätt att leda medarbetarna – eller ”sina stjärnor” som han kallar dem.

Därefter får du möta Joakim Carlsson, vd för Nordic Fast Food, som berättar hur han och hans team tagit Sibylla från en grupp fristående korvkiosker med spretiga erbjudanden till en modern kedja av snabbservicerestauranger med kvalitetssäkrade gästupplevelser. Hemligheten är ingen hemlighet, det är fokus på individerna som har lagt grunden till den gemensamma framgången.

Du får också höra Katarina Huss, ledarskapsexpert och utvecklingschef hos Stig Fram, som pratar om konsten att lära från andra som lyckats och hur du kan kommunicera för att nå fram. Dessutom får du träffa Stefan Åsbrink, vd på eventföretaget Brinc Relations, som berättar om styrkan i upplevelsebaserad kommunikation och hur man med medarbetarnas energi kan skapa magi!

Med dig från den här dagen får du idéer och erfarenheter från verkligheten, där företagskulturen lett till ökat medarbetarengagemang, kundnöjdhet och operationell effektivitet. (Känner du att det ger mersmak kan vi berätta att vi i november erbjuder en veckolång kurs i Florida, där du får möta företag som Jet Blue Airline, Waldorf Astoria, Harley Davidson, Walt Disney Company m fl.)

Detta event har redan varit