KARRIÄR

Brinner du också för mötet mellan människor?

Är du humanist som vi?

Tror du på affärsmannaskap i kombination med mänsklighet?

Då kommer vi komma bra överens!

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM

På StigFram kommer du vara en del av ett team som är professionella och som alltid sätter kunden i fokus.

Vi har alla en intern stolthet, vi känner den och utstrålar den. Vi älskar att träffa nya människor och ser med spänning fram emot våra fortsatta framsteg tillsammans med dig.

Läs mer om oss

NU SÖKER VI EN DUKTIG KONSULT INOM SOCIALA MEDIER!

Alla vår kunder behöver bli bättre på att ha fokus på sina kunder. Därför behöver vi bli fler som tar hand om våra!

Vem söker vi?
Nu letar vi med ljus och lykta efter ytterligare en konsult inom området sociala medier.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samverka, vara flexibel och vara lösningsorienterad. Du behöver ha en professionell inställning till dina leveranser. Vi tänker mästerskap när vi levererar och det behöver också vara något som driver dig, att sträva efter att alltid kunna göra allt du gör med känslan av att ha varit ditt bästa jag.

Områden du behöver kunna:
*Vi ska ge deltagarna en förståelse och kunskap om hur de kan använda sociala medier som verktyg för att utveckla sin affär, skapa kundlojalitet och öka sin försäljning.
*Grunder inom sociala medier, olika plattformar
*Ta fram rätt målgrupper- välja rätt kanal.
*Hur skapar vi en digital strategi & effektfull content marketing
*Hur mäter vi effekt
*Hur automatiserar man inlägg
*Verktyget facebook business manager- hur skapar man annonser

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Våra interna värderingar är Värdeskapande, Innovativa och Passionerade. Vi tror att du lätt kan stå för det i ditt arbete.

Du får gärna ha erfarenhet från att ha jobbat med retail och/eller besöksnäringen. Det är bra om du har insikt i deras utmaningar och även hur kulturen fungerar i dessa branscher. Våra utbildningar och utvecklingsinsatser anpassas till målgruppen för att ge största möjliga värde för deltagarna.

Erfarenhet av pedagogik och att hålla utbildningar, föreläsningar eller annan motsvarande erfarenhet är viktig. Hur bra man än kan ett ämne så hjälper det inte om man inte kan lära ut det på ett smidigt, enkelt och lustfyllt sätt.

ALLT HANDLAR OM PERSONLIGHET

Hos oss är var medarbetares personlighet enormt viktig och vi vågar göra allt med glimten i ögat!

Med hjälp av vår grundstomme är det viktigt att vi genomför våra samtal, möten eller utbildningar på vårt personliga sätt, alltid med stor entusiasm. Vi är alla olika och vi levererar alla på vårt eget sätt med vår egna personliga utstrålning, men alltid med entusiasm som gemensam nämnare.

anna käll
titti ström
peter rosell
annika kupila
annasara lundgren
emelie söderlind
katarina huss

”Jag vill bidra till att skapa magiska möten. Kundmöten, säljmöten, medarbetarmöten och leverantörsmöten. För att det ska kunna ske behöver människans potential tas tillvara för att skapa framgång, för sig själva och sina företag. 

För att det ska ske behöver ledningsfilosofin drivas av kärlek och inte av rädsla som är fallet i de flesta företag i dag. Rädslan att inte räcka till, att inte hinna, att inte vara tillräckligt skarp, att misslyckas med budgeten, att satsa fel osv. I Stigfram får jag bidra till att ledare inte leder mediokert utan tar fram sitt bästa ledarskap som gör att människor och företagen växer genom att locka fram stjärnan som bor i alla.”

– Katarina Huss, Utvecklingschef

SKICKA EN SPONTANANSÖKAN!

Vill du arbeta hos oss men ser ingen ledig tjänst som passar in på dig?
Skicka en spontanansökan! Vi letar alltid efter fler medarbetare som är lika passionserade för människor som vi.

SPONTANANSÖKAN