KARRIÄR

Brinner du också för mötet mellan människor?

Är du humanist som vi?

Tror du på affärsmannaskap i kombination med mänsklighet?

Då kommer vi komma bra överens!

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM

På StigFram kommer du vara en del av ett team som är professionella och som alltid sätter kunden i fokus.

Vi har alla en intern stolthet, vi känner den och utstrålar den. Vi älskar att träffa nya människor och ser med spänning fram emot våra fortsatta framsteg tillsammans med dig.

Läs mer om oss

NU SÖKER VI EN DRIVEN ADMINISTRATÖR!

Alla vår kunder behöver bli bättre på att ha fokus på sina kunder. Därför behöver vi bli fler som tar hand om våra!

Vem söker vi?
Nu letar vi med ljus och lykta efter en administratör med förmågan att ha ordning och reda. Du ska även ha förmågan att arbeta med många projekt samtidigt. Din roll är att administrera våra kursbokningar och vårt kursmaterial. Du ansvarar för kontoret, för företagets fakturering och för att projektleda företagets interna konferenser. Du kommer ha en tät kontakt med våra konsulter, säljare, projektledare och kunder.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Våra interna värderingar är Värdeskapande, Innovativa och Passionerade. Vi tror att du lätt kan stå för det i ditt arbete.

Vi söker dig som är strukturerad, trivs med att arbeta i ett mindre företag och som har ett eget driv. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av fakturering och resultatanalys.

Tjänsten är en halvtidstjänst men periodvis kan det krävas mer.

ALLT HANDLAR OM PERSONLIGHET

Hos oss är var medarbetares personlighet enormt viktig och vi vågar göra allt med glimten i ögat!

Med hjälp av vår grundstomme är det viktigt att vi genomför våra samtal, möten eller utbildningar på vårt personliga sätt, alltid med stor entusiasm. Vi är alla olika och vi levererar alla på vårt eget sätt med vår egna personliga utstrålning, men alltid med entusiasm som gemensam nämnare.

anna käll
titti ström
peter rosell
annika kupila
annasara lundgren
emelie söderlind
katarina huss

”Jag vill bidra till att skapa magiska möten. Kundmöten, säljmöten, medarbetarmöten och leverantörsmöten. För att det ska kunna ske behöver människans potential tas tillvara för att skapa framgång, för sig själva och sina företag. 

För att det ska ske behöver ledningsfilosofin drivas av kärlek och inte av rädsla som är fallet i de flesta företag i dag. Rädslan att inte räcka till, att inte hinna, att inte vara tillräckligt skarp, att misslyckas med budgeten, att satsa fel osv. I Stigfram får jag bidra till att ledare inte leder mediokert utan tar fram sitt bästa ledarskap som gör att människor och företagen växer genom att locka fram stjärnan som bor i alla.”

– Katarina Huss, Utvecklingschef

SKICKA EN SPONTANANSÖKAN!

Vill du arbeta hos oss men ser ingen ledig tjänst som passar in på dig?
Skicka en spontanansökan! Vi letar alltid efter fler medarbetare som är lika passionserade för människor som vi.

SPONTANANSÖKAN