Brinner du också för mötet mellan människor? Jobba hos oss!2018-10-30T14:39:06+00:00

KARRIÄR

Brinner du också för mötet mellan människor? Är du humanist som vi? Tror du på knivskarpt affärsmannaskap i kombination med mänsklighet?

Då kommer vi komma bra överens!

ARBETA HOS OSS

På StigFram kommer du vara en del av ett team som är professionella och har en hög aktivitetsnivå. Vi har alla en intern stolthet, vi känner den och utstrålar den. Vi är stolta över den upparbetade positionen på marknaden vi har och känner med spänning fram emot våra fortsatta framsteg tillsammans med dig.

Hos oss är var medarbetares personlighet enormt viktig och att allt vi gör, görs med glimten i ögat. Med hjälp av vår grundstomme är det viktigt att vi genomför våra samtal, möten eller utbildningar på vårt personliga sätt. Vi är olika och vi skall göra det på vårt eget sätt med vår egen personliga utstrålning. Den egenskap som dock gäller för oss alla, är att ”hur vi än gör det” ska det alltid framföras med stor och väl synlig entusiasm. Detta är och skall vara ett kännetecken för StigFrams samtliga kontakter med våra kunder – vem som än gör det.

”För mig så personifierar StigFram att leva sin värdegrund fullt ut: Värdeskapande, innovativt och passionerat. Det ger mig utveckling, energi och mod. Det är även fantastiskt att arbeta i en organisation som är genuint intresserad av att driva våra kunders affär till nästa nivå och att få göra det tillsammans med så kompetenta och kloka kollegor.”

 

– Susanne Lindgren, Affärsutvecklare/Försäljningschef

LEDIGA TJÄNSTER

SKICKA EN SPONTANANSÖKAN!

Vill du arbeta hos oss men ser ingen ledig tjänst som passar in på sig?
Skicka en spontanansökan!

Vi letar alltid efter fler medarbetare som är lika passionserade för människor som vi.

SPONTANANSÖKAN