KURSER BESÖKSNÄRING  – ONBOARDING

KURS

INTRODUKTION FÖR DIG SOM ÄR NY I RESTAURANGBRANCHEN

Är du ny i restaurangbranschen? Jobbar du i servis eller bar, som runner eller cafébiträde? Då är du inte bara varmt efterlängtad av din nya arbetsgivare, utan även av alla de gäster som du snart kommer att få träffa. Din roll är nämligen av största vikt för gästens upplevelse eftersom det är du som levererar det viktiga första intrycket.

Restaurangbranschen har efter pandemin tappat många medarbetare och nu behöver företagarna rekrytera medarbetare som är helt oerfarna för att kunna täcka upp de hål som just nu finns i branschen. Syftet med utbildningen är att korta ner den tid som restaurangerna själva behöver lägga på att lära upp de nya medarbetarna men även att snabbare få de nyanställda känna sig mer självsäkra i sin roll så de känner glädje inför yrket.

Utbildningen pågår under 6 veckor, 1 lärarlett utbildningspass, á 3,5 timmar, per vecka och totalt ca 8 timmar eget arbete. Total tid är ca 4 heldagar. Utbildningen varvas med uppgifter, lärarledda digitala träffar samt filmer.

Under den här introduktionsutbildningen får du rätt kunskap och många verktyg för att snabbt komma in i rollen och bli en av branschens nya stjärnor. Välkommen!

6 halvdagar digital

Pris per person: 9950:-

MÅLGRUPP

Kursen vänder sig till dig som är helt ny, eller ska börja i restaurangbranschen.

KURSINNEHÅLL

Modul 1: Gästen i Fokus- service & bemötande

Modul 2: Grundläggande branschkunskap

Modul 3: Inför service

Modul 4: Servering till sittande gäst

Modul 5: Lönsam omsorgsförsäljning

Modul 6: Hantera en missnöjd gäst

Intresseanmälan

E-post(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.