Det är med stor glädje och stolthet vi presenterar StigFrams nya försäljningschef, Susanne Lindgren.

Susannes senaste uppdrag var som VD på Retail Knowledge, ett bemannings- och rekryteringsföretag nischat mot Retail. Där har Susanne har varit delaktig i att dubbla omsättningen och att företaget får en tydligare position på marknaden. Susanne har sin bakgrund inom retail där hon arbetat bl a som ICA-handlare, Regionchef på Arken Zoo, butikschef på JC och franchisetagare på 7-Eleven.

Under sina år inom retailbranschen har Susanne sett att det finns ett stort behov hos företag att utveckla och arbeta mer med sälj- och affärsutveckling.
– För att få det bästa ur sina medarbetare behövs det en tydlig strategi. Konkurrensen är stor i många branscher och därför är det viktigt att man ger sina medarbetare de rätta förutsättningarna för att ta hand om kunderna på bästa sätt, säger Susanne.

– Det som känns spännande för mig med StigFram är att företaget har en sådan bred och djupgående kunskap inom affärsutveckling och kompetensutveckling. På StigFram får man verkligen en möjlighet att vara med och påverka och hjälpa sina kunder. Väldigt få aktörer idag undersöker hur ett företags nuläge ser ut, sätter företagets servicestrategi, utbildar och utvecklar medarbetarna, mäter och ser till att leverera ett tydligt resultat. StigFram tar ett helhetsansvar för alla de delarna vilket gör att ett företag kan lämna över hela sin utbildningsakademi och därmed få ett mycket bra resultat och utfall, fortsätter hon.

– Vi ser mycket fram emot att Susanne nu tar över rollen som vår försäljningschef och fortsätter utveckla vår säljavdelning som Fabian Askari byggt upp. Fabian som nu går vidare har gjort ett jättebra jobb här hos oss under många år och vi önskar honom lycka till med hans nya utmaningar, säger StigFrams VD Niclas Pettersson.

StigFram är ett utvecklingsföretag som utvecklar människor, företag och organisationer till ett mer passionerat intresse för själva kundmötet. Genom en tydlig beteendeförändring i organisationen skapar vi en synlig servicekultur i företaget vilket ökar lönsamheten och en märkbar effekt över tid.

Fredagen den 10 mars 2017

För mer information:
Niclas Pettersson, VD    0708-928848       niclas.pettersson@stigfram.se
Susanne Lindgren          0722-533601       susanne.lindgren@stigfram.se