Anders Jeppsson – vår nya Affärsutvecklare med fokus på CX!

1643614333322

Säg hej till Anders Jeppsson vår nya Affärsutvecklare med fokus på CX!

– Vi är otroligt glada över att få välkomna Anders som Affärsutvecklare med fokus på CX hos oss. För att komma vidare med vår tillväxtresa inom StigFram och Stand Out Group är Anders en viktig pusselbit. Han stärker upp vår organisation med lång erfarenhet från att jobba med kunden i fokus och kan bidra till att skapa ännu mer värde för våra kunder.

Att det är Anders som tar sig an rollen gör mig särskilt glad eftersom Anders har en otroligt god förmåga att bygga upp säljfunktioner och tar med sig erfarenheter från branscher där vi tidigare inte har haft så stor närvaro i, säger Niclas Pettersson, VD på StigFram.

Det ska bli fantastiskt roligt att ta mig an denna utmaning och få vara i en roll där jag kan bidra till både våra kunders och vår egen utveckling och framgång. Jag känner ett stort förtroende från företaget och kollegor, vilket är viktigt, och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor inom StigFram och Stand Out Group, berättar Anders.

Anders Jeppsson kommer senast från rollen som konsult i eget bolag och har under sin karriär haft ett antal ledande befattningar från konsultbolag som erbjudit industrin tjänster och digitala lösningar för att komma vidare med sina utmaningar inom både forskning och tillverkning. Han har också arbetat med rekrytering och hjälpt företag inom en rad olika branscher att hitta rätt ledare och medarbetare. Oavsett roll, företag eller bransch så trivs Anders bäst när han kan hjälpa företag att utmana det normala och skapa hållbar förändring.