Katrin Fagerberg blir ny VD på StigFram!

katarina-DSC_8412-16-9

Katrin kommer närmast från tjänsten som VD på Bonvent och har över 20 års erfarenhet av branschen som bl.a. VD för BTS Sverige och ansvarig för BTS Northern Europe.

”StigFrams envisa strävan att sprida den självklara kunskapen om att engagerade medarbetare och nöjda kunder leder till ökad lönsamhet och långsiktig framgång har verkligen gjort avtryck. Det är inte längre bara en övertygelse i näringslivet och allt fler agerar i linje med det. Trots detta är kunskapsgapet kring hur man bygger en kundcentrisk företagskultur fortfarande stort. Tack vare den gedigna kompetens och erfarenhet StigFram har inom området så har företaget har haft en mycket stark tillväxt under de senaste åren”

– säger Niclas Pettersson, nuvarande VD och huvudägare.

”Katrin Fagerberg har lång erfarenhet av konsulttjänster och utbildningslösningar för realisering av företagsstrategier. Hon har den kompetens och erfarenhet som behövs för att utveckla StigFram till den ledande aktören i Norden under vår tillväxtresa”

säger styrelseordförande Per Edström

”StigFram är specialister inom ett område som är vitalt för att konvertera kunder och medarbetare till ambassadörer vilket är helt affärskritiskt för att skapa hållbar tillväxt och lönsamhet. Något som jag har stort intresse och passion för. Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av StigFrams resa tillsammans med deras kunder.”

– säger Katrin Fagerberg

Niclas Pettersson kommer fortsatt verka i styrelsen, kvarstå som huvudägare och arbeta operativ med affärsutveckling.

Vi på StigFram hälsar Katrin varmt välkommen!

Taggar:
Postat i