Peter ”Peppe” Ekmark kliver in som delägare & försäljningschef i StigFram AB

Postat i
peppe ekmark

Peter ”Peppe” Ekmark kliver in som delägare & försäljningschef i StigFram AB

”Det är med stor glädje jag äntligen kan meddela att Peter ”Peppe” Ekmark nu kliver in som delägare och försäljningschef på StigFram. Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap. Bl. a som säljare, säljchef och försäljningsdirektör inom Kinnevik-koncernen. Han har konkreta bevis på att det går att både leda och sälja på ett mer kärleksfullt sätt och att resultatet på sista raden visar att den inställningen skapar lönsamhet” – säger Niclas Pettersson, VD på StigFram.

OM PEPPE EKMARK

Peppe är även talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar handlar om hur man skapar resultat och framgång, både hos sig själv och hos företag, både i medgång och motgång. Han lämnar ingen oberörd med sin kunskap vilket innebär att Peppe även kommer att arbeta med, förutom att leda försäljningen på StigFram, föreläsningar och utbildningar. Då han dessutom har startat en kursgård i Toscana kommer vi kunna erbjuda alla våra kunder och samarbetspartners en unik miljö i Italien där vi kommer att hålla olika kurser och utbildningar.

PEPPE OM STIGFRAM

”Jag ser verkligen fram emot att få kliva in på StigFram och börja jobba med detta fantastiska företag som jag har följt under några år. Jag blir dessutom imponerad när jag ser vilka resultat de har skapat hos deras uppdragsgivare. Företags varor och tjänster blir mer och mer lika vilket innebär att det enda vi kan konkurrera med idag är kundfokus. Kan vi skapa engagerade medarbetare på riktigt som verkligen vill vara med och skapa framgång för de företag som de är anställda på, så kommer det självklart att synas på sista raden. StigFram tar reda på vart ett företag befinner sig, sätter det önskade läget tillsammans med ledningen och tar fram en åtgärdsplan som hjälper företaget nå sina mål. Att jag ska vara del i denna expertis ser jag fram emot- säger Peppe Ekmark”.

Vill du veta mer om Peppe och hans syn på sälj och ledarskap? Lyssna på hans senaste intervju med Säljpodden:

Säljpodden: https://saljpodden.se/att-salja-och-leda-pa-ett-karleksfullt-satt-peppe-ekmark/
Spotify: https://open.spotify.com/show/4UvULzWlDspB4877fDDHN8
iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/s%C3%A4ljpodden/id578603433?mt=2

För mer information:

Niclas Pettersson, VD StigFram: 0708- 92 88 48

Peter Peppe Ekmark: 070-710 48 44

Postat i