Ta chansen- för nu är den här!

bolagsfrågor

Sista chansen- Ansök nu!
Kostnadsfri kompetensutveckling för ditt företag.

För bra för att vara sant? Ja, nästan skulle vi säga. Men har ni kollektivavtal så finns det en fantastisk möjlighet nu till att kunna ge era medarbetare och ledare kostnadsfri kompetensutveckling. Har du redan tagit del av detta erbjudande men nyanställt under sommaren? Då kan du söka igen för dina nya medarbetare.

Erbjudandet är riktat till er inom besöksnäringen, detaljhandeln, transport och industri och erbjudandet är tidsbegränsat.

StigFram har vi blivit upphandlade och genomför, på uppdrag av Trygghetsfonden TSL, skräddarsydda utbildningar, med syftet att stärka den anställde i sin nuvarande anställning/roll.

Så vill ni stärka ert bolag inom ledarskap, digital marknadsföring, service och kundbemötande? Då är detta något för dig!

Erbjudandet gäller alla anställda oavsett anställningsform.

Vi utbildar, TSL hanterar kostanden och ni får nöjdare medarbetare + nöjdare kunder = Bättre resultat!

Frågor & Svar!

Vem kan ansöka?

Olika stöd har olika krav men att ni har ett kollektivavtal är ett vanligt krav likväl som att ni behöver göra ansökan per organisationsnummer och på individnivå.

Hur söker jag?

Vi kontaktar dig för att berätta vilka stöd som passar för ditt företag/bransch och hur ni går tillväga. Klicka i rutan ”jag vill bli kontaktad” så återkommer vi inom kort.

När går utbildningarna?

Datum sätts allteftersom företag godkänns med sin ansökan. Då sätter vi datumen och kontaktar dig. Vanligtvis kan utbildningen ske några veckor efter att er ansökan godkänts.

Vilka utbildningar finns?

Vilka utbildningar som finns är lite olika beroende på stöd men det här är några alternativ och allt sker digitalt:

  • Gästservice & gästbemötande, 4+4 timmar digitalt
  • Kundservice & kundbemötande, 4+4 timmar digitalt
  • Marknadsföring i sociala medier, 4+4 timmar digitalt
  • Träffa rätt i din digitala marknadsföring, 4+4 timmar digitalt
  • Handelns digitala transformation, 4 timmar
  • Från tanke till köp- den digitala kundresan, 4+4 timmar digitalt
  • Modigt ledarskap, 4+4+4+4 timmar digitalt

Vilka är StigFram?

StigFram har arbetat med utveckling av detaljhandeln & besöksnäringen i 25 år. Vi utvecklar företag och människor i kund & gästmötet. Alla våra instruktörer har gedigen erfarenhet av branscherna och deltagarnas dagliga arbete.

Vi erbjuder inga standardiserade utbildningar. I stället dyker vi ner i vardagen och ser vad som behöver åtgärdas. Vi vill inspirera människor att förändra sitt arbetsliv i grunden. Det är jobbigt, men det är roligt. Och det ger resultat. Resultat i form av nöjdare kunder/gäster, bättre ledarskap, mer motiverad personal, ökad lönsamhet och en attraktivare arbetsplats.