Varmt välkommen till Stigfram Joakim Carlsson!

Jocke

Varmt välkommen till Stigfram Joakim Carlsson!

Joakim Carlsson har en bakgrund som entreprenör där han ägde och drev framgångsrika Sibyllarestauranger. Detta ledde sedan till VD uppdrag under ett antal år med bland annat utmärkelser som ”Årets Franchisekedja”. Han har även flertalet styrelseerfarenheter med Nordic Fast Food, Ung Företagsamhet, Visita och Brynäs IF. Ledarskapet har varit med servicefokus och människorna i centrum. Fokusera på mjuka värden så kommer resultaten även i siffrorna.

Joakim har de senaste 11 åren arbetat som VD för Sibyllakedjan och för Waynes Coffee. I stora kedjor med många olika intressenter har arbetet handlat om att driva utveckling och tillväxt, skapa gemensamma mål och värderingar för att få med alla på tåget.

– Är både glad och stolt över att kunna hälsa Joakim Carlsson välkommen i teamet. Vem är bättre att missionera vår yrkesmässiga religion ”Nöjda gäster + engagerade medarbetare = bra resultat” än Joakim som med sin bakgrund verkligen har kunskapsauktoritet i ämnet -säger Niclas Pettersson, VD Stigfram.

Joakim kommer verka i interimsuppdrag, ledarutvecklingsprogram för att bygga starka företagskulturer och attraktiva arbetsgivare med fokus på nöjda gäster/kunder. Vi är så glada att Joakim är ombord och med på vår fortsatta tillväxtresa.