Julklappstips! Investera i det viktigaste av allt – dig själv och hjälp samtidigt andra på vägen!

ty-williams-R2glnKGBoPE-unsplash

Julens tid är i antågande och det tänkte vi fira genom att ge dig chansen till personlig utveckling samtidigt som vi ger flickor i Kenya en möjlighet till skolgång.

Vi har satt ihop ett program för personligt chefs- och ledarstöd där du får stöd av vår seniorkonsult Andreas Ferm. För alla program som beställs i december donerar vi halva summan till organisationen From One To Another som arbetar för flickors utveckling i Kenya. NI kan läsa mer om deras arbete via denna länk: https://fromonetoanother.se/

Programmets utgångspunkt är coaching men beroende på behov anpassar vi det och inkluderar mentorskap eller rådgivning. Genom att konkretisera dina utmaningar, mål, aktiviteter och skapa motivation som effektivt tar dig framåt säkerställer vi önskad förändring med en effekt som skapar värde för dig, medarbetare och organisationen.

Här kommer exempel på vanliga utmaningar där personligt chefs- och ledarstöd är en lösning.

Växer människor så växer företag, så passa på att ge dig själv en julklapp som både berikar dig själv och hjälper andra.

Upplägget genomförs på detta sätt:

  • Personligt chefs- och ledarstöd erbjuds som enstaka tillfällen eller skräddarsytt program.
  • Fysiskt eller digitalt möte enligt överenskommelse.
  • Det ingår förarbete, genomförande och uppföljning för varje session.
  • Vid program har klienten tillgång till konsulten via telefon/sms/mejl under tiden det pågår.

Mejla info@stigfram.se så berättar vi gärna mer.

”En droppe droppad i livets älv, har ingen kraft att flyta själv. Det ställs ett krav på varenda droppe: Hjälp till att hålla de andra oppe!” – Tage Danielsson

Erbjudandet i nuvarande form är giltigt till och med den 31:e december 2023.