Project Description

Ta chansen- för nu är den här!
Kostnadsfri kompetensutveckling för ditt företag- ansök nu.

Som en direkt effekt av Coronakrisen har det kommit en mängd olika stöd för kompetensutveckling för besöksnäringen, detaljhandeln, transport och industri. Men erbjudandet är tidsbegränsat. Så passa på nu!

Jag vill bli kontaktad av StigFram

StigFram genomför på uppdrag av Trygghetsfonden TSL skräddarsydda utbildningar för individer och grupper för att mildra effekterna av coronakrisen och att stärka den anställde i sin nuvarande anställning/roll likväl som att bidra till att individen står bättre rustad för anställning i ett annat företag om detta behöver ske. Projektet heter ”Kompetens för konkurrenskraft”.

Utbildningarna riktar sig mot dig som vill stärka ditt bolag inom ledarskapsutveckling, digital marknadsföring, service och kundbemötande, bland annat. Vi utbildar, och du får Nöjdare Medarbetare + Nöjdare Kunder = Bättre Resultat! Busenkelt!

Erbjudandet gäller alla anställda oavsett anställningsform.

Frågor & Svar!

Vem kan ansöka?

Olika stöd har olika krav men att ni har ett kollektivavtal är ett vanligt krav likväl som att ni behöver göra ansökan per organisationsnummer och på individnivå.

Hur söker jag?

Vi kontaktar dig för att berätta vilka stöd som passar för ditt företag/bransch och hur ni går tillväga. Klicka i rutan ”jag vill bli kontaktad” så återkommer vi inom kort.

När går utbildningarna?

Datum sätts allteftersom företag godkänns med sin ansökan. Då sätter vi datumen och kontaktar dig. Vanligtvis kan utbildningen ske några veckor efter att er ansökan godkänts.

Jag vill bli kontaktad av StigFram

Vilka utbildningar finns?

Vilka utbildningar som finns är lite olika beroende på stöd men det här är några alternativ och allt sker digitalt:

  • Gästservice & gästbemötande, 4+4 timmar digitalt
  • Kundservice & kundbemötande, 4+4 timmar digitalt
  • Marknadsföring i sociala medier, 4+4 timmar digitalt
  • Träffa rätt i din digitala marknadsföring, 4+4 timmar digitalt
  • Handelns digitala transformation, 4 timmar
  • Från tanke till köp- den digitala kundresan, 4+4 timmar digitalt
  • Modigt ledarskap, 4+4+4+4 timmar digitalt

Vilka är StigFram?

StigFram har arbetat med utveckling av detaljhandeln & besöksnäringen i 25 år. Vi utvecklar företag och människor i kund & gästmötet. Alla våra instruktörer har gedigen erfarenhet av branscherna och deltagarnas dagliga arbete.

Vi erbjuder inga standardiserade utbildningar. I stället dyker vi ner i vardagen och ser vad som behöver åtgärdas. Vi vill inspirera människor att förändra sitt arbetsliv i grunden. Det är jobbigt, men det är roligt. Och det ger resultat. Resultat i form av nöjdare kunder/gäster, bättre ledarskap, mer motiverad personal, ökad lönsamhet och en attraktivare arbetsplats.

Jag vill bli kontaktad av StigFram