Såhär jobbar Colorama med att bli bäst på kundbemötande2018-12-13T16:47:52+02:00

COLORAMA

Med 173 frivilliga handlare i Sverige är Colorama den största oberoende färgfackhandeln i Sverige. Vi tar service på stort allvar. Den moderna butiken är inte bara en handelsplats, utan en mötesplats. Folk kommer alltid att vilja träffas.

MÅLET

Vår målsättning är att vara bäst på kundbemötande och kunskap i vår bransch och det är en position man måste underhålla. Den nya tekniken gör att man måste ge kunden fler anledningar att komma till en butik. Har man inte en hög servicenivå kan kunden handla på annat sätt. Dessutom är förmågan att läsa kunden en färskvara, beteenden förändras hela tiden.

“Vi tar service på stort allvar. StigFram fick höga betyg, de var inte som alla andra. Det här var annorlunda – det var bra!”

– Fredrik Hansson, VD

VARFÖR STIGFRAM?

StigFram är bra på att ta fram verklighetstrogna case som är anpassade för oss.

RESULTATET

Det StigFram levererade fick höga betyg, de var inte som alla andra. Det här var annorlunda – det var bra!

Vi vill inte att någon ska missa det här så från och med i höst är det obligatoriskt att vara med på den säljutbildning vi sjösätter från och med november månad.

I en Mystery Shopping-undersökning som tidningen Market gjorde nyligen blev vi utsedda till den kedja som har bäst kundbemötande i hela landet, med 93 % kundnöjdhet. Det beror naturligtvis på många saker, men det är ett gott resultat.