Destination Gotland 2017-09-04T14:46:57+00:00

”Vi har samarbetat med flera olika aktörer när det gäller utbildning, när vi träffade StigFram tyckte vi att deras koncept var väldigt bra och genomarbetat, plus att vi kände att vi fick förtroende för de personerna vi träffade från StigFram.”

Christer Bruzelius • VD

OM DESTINATION GOTLAND

Destination Gotland är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland. Vi bedriver färjetrafiken mellan Visby, Nynäshamn och Oskarshamn på året runt basis, under sommaren har vi även i år haft trafik på Västervik. I år kommer vi att transportera ca 1,75 miljoner passagerare, drygt 510 000 personbilar och 800 000 längdmeter gods. Destination Gotland har ca 400 årsanställda och huvudkontoret i Visby.

VARFÖR STIGFRAM?

Vi har samarbetat med flera olika aktörer när det gäller utbildning, när vi träffade StigFram tyckte vi att deras koncept var väldigt bra och genomarbetat, plus att vi kände att vi fick förtroende för de personerna vi träffade från StigFram.
Tillsammans tog vi fram en treårig utbildningsplan som vi döpte till DG Academy som vi är mycket nöjda med, säger Christer Bruzelius.

RESULTATET

Vi har fått klara och tydliga resultatförbättringar när det gäller vår NKI och även våra Myster shopperpoäng. Vi har även fått bra feedback från våra anställda så vi känner och ser att detta verkligen har gett resultat, säger Christer Bruzelius, VD Destination Gotland