kampanj 2

Såhär jobbar Farang med att öka sin konkurrenskraft

Restaurang Farang ligger i den rustika lokal som tidigare varit Stockholms Elektricitetsverk på Tulegatan. Våra gäster har trevligt i baren eller delar mat från Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien i en avkopplande atmosfär.

MÅLET

Målet var att höja den redan höga nivån lite till!

När vi öppnade fick restaurangen först sätta sig och hitta sin form med gästen i fokus. Sedan ville vi att någon skulle komma utifrån och prata, att personalen inte bara skulle lyssna på oss i ledningen. Där funkade StigFram väldigt bra, de har alla dörrar öppna.

”Jag brukar tänka på ett träd. Alla strävar mot toppen, tillsammans, men som olika grenar. StigFram förstår vikten av att se individen. Vi vill lyfta fram varje person, inte stöpa om någon.”

– Anders Holmgren, Driftschef

VARFÖR STIGFRAM

StigFrams styrka är att de är flexibla och lika oss i tänket. De ser möjligheterna utan att pusha åt ett håll de har bestämt från början. Man blir klokare ju längre man jobbar ihop och vi har bollat många idéer ända sedan starten.

StigFram förstod också vikten av att se individen och vad hon eller han behöver för verktyg för sin utveckling. Vi vill lyfta fram varje person, inte stöpa om någon.

RESULTATET

På Farang har vi hittat ett bra samarbete som gör att alla hänger med på tåget. Det är skithäftigt. Mer motiverade chefer blir tryggare personer och det smittar av sig på dem som nyckelpersonerna ska leda.

Coachningen gör att våra medarbetare vågar mer – i vår bransch blir ledare ofta för tuffa för att kunna lyssna. Om man tror på sig själv kan man både lyssna och leda. De har blivit bättre på att fatta beslut och stå för vad de tycker. Ibland blir det tokigt, men då pratar vi om det.