kampanj 2

Såhär jobbar Nääs Fabriker med att sätta gästen i fokus

Nääs Fabriker är en historisk bruksmiljö som rymmer en framgångsrik hotellverksamhet, butiker och kontorslokaler i natursköna omgivningar i Tollered vid sjön Sävelången.

MÅLET

Tillsammans med StigFram tog vi fram en plan med gästen i fokus på ett ännu tydligare sätt än vi jobbat med tidigare. I planen fanns också en handlingsplan om hur vi skulle göra oss av med den gamla företagskulturen och bygga den nya.

“Det som har hänt sedan vi inledde samarbetet med StigFram är att vi på kort tid redan sett flera positiva effekter. Vi har blivit utsedda till ”bästa hotell” på Trip Advisor.”

– Linda Pettersson, VD

GENOMFÖRANDE

Vi började med något jag kallar ”ren luft i rummet”. Det är en utbildning på djupet för alla i ledande positioner. Det gick ut på att få oss att börja tala samma språk och att dra åt samma håll. Parallellt med detta har också alla anställda fått tre halvdagarsutbildningar som handlat både om interna och externa frågor.

RESULTATET

Det som har hänt sedan vi inledde samarbetet med StigFram är att vi på kort tid redan sett flera positiva effekter. Vi har blivit utsedda till ”bästa hotell” på Trip Advisor där besökarna själva betygsätter sina hotellupplevelser. På Hotels.com är vi i topp av anläggningarna där gästerna är nöjda med sina hotellvistelser. Våra hyresgäster trivs, vår personal också. Sist men inte minst så märker vi hur våra gäster betydligt oftare nu kommer med spontana positiva kommentarer.