2560px-Scandic.svg

Scandic – Hela vår kultur handlar om att sätta gästen i fokus

Under våren fick Stigfram möjligheten att samarbete med Scandic och hjälpa dem att ta ett förnyat tag kring sitt ledarskap, sin omsorgsförsäljning och sätta gästen i fokus.

Leverans: Gästen/Kunden i fokus.
Målgrupp: Alla ledare på Scandic

Alla ledare på Scandic fick möjligheten att vara med på denna resa. Vi började med Sverige ledningen och sedan tog vi alla hotelldirektörer och därefter alla andra ledare inom organisationen. Vi startar som oftast med högsta ledningen då de skall både känna ett ansvar och vara delaktiga i det vi gör ute på hotellen. Det blir så viktigt när vi skall sätta mål och följa upp dem, säger Pia Nilsson Hornay HR Chef på Scandic.

Se gärna hela intervjun med Pia här

”Skulle jag sätta ett betyg på vårt samarbeta med Stigfram
och er leverans på en NPS skala mellan 1 och 10 så får ni 10 +. ”

Pia Nilsson Hornay

VARFÖR STIGFRAM?

Vi valde att samarbeta med Stigfram för att vi verkligen behövde få igång servicetänket och energin igen.

Den här utbildningen och det ni gav oss och våra ledare var att vi verkligen behövde få upp blicken igen och börja leda efter ett par år där vi endast har arbetat med driften. Och det är otroligt viktigt nu när en av våra stora utmaningar är att hitta nya kollegor och ha tiden att lära upp dem på ett bra sätt, fortsätter Pia att berätta.

Vi fick energin och kraften att börja leda igen, se över hur vi arbetar med vår omsorgsförsäljning och större samförstånd och delaktighet i organisationen.

Om jag skulle beskriva vårt samarbete med Stigfram så skulle jag säga!

”Superkul och otroligt givande.”

Sedan är jag djupt imponerad av hur snabbt ni fattade oss men även vikten av att ni la ner så mycket tid på att verkligen förstå oss.

Att förstå vad vi var ute efter, vårt företag, våra värderingar till vårt ledarskap på Scandic och sedan veva in det i alla utbildningar.

”Skulle jag sätta ett betyg på vårt samarbeta med Stigfram och er leverans på en NPS skala mellan 1 och 10 så får ni 10 +. ”

Vi i vår tur är ödmjukt tacksamma för förtroendet som Scandic visat och den möjlighet vi fick att arbeta med alla era fantastiska ledare.