Vi utvecklar människor och företag för en bättre morgondag!

Som partner hjälper vi företag att förverkliga sina strategiska mål, vilket resulterar i ökad kundnöjdhet, engagerade medarbetare och förbättrade resultat.

Låt oss hjälpa dig att utnyttja kraften i ditt företag och ta din verksamhet till nästa nivå.

Högre lönsamhet

Organisationer som har flera engagerade medarbetare har högre produktivitet, kundnöjdhet och lönsamhet! I snitt hela 21 % i högre lönsamhet.

Engagerade medarbetare

Kundfokuserade företag har 28% fler engagerade medarbetare vilket leder till högre ansvarstagande och mer innovation.

Våga sticka ut från mängden

I en homogen marknad kan man inte längre konkurrera med pris och produkt, man måste våga sticka ut från mängden och differentiera sig gentemot sina konkurrenter.

Vi hjälper dig!

stick-ut-stigfram-vit

Ett urval av våra kunder

Här finner du några av våra partners, uppdrag och kundernas berättelser

Skanska Rental satsar på kompetensutveckling. Vi skall bli bättre tillsammans

Rental grundades 1990 och är ett dotterbolag till Skanska Sverige. Idag är Rental rikstäckande från Luleå till Malmö och hjälper…

Läs mer...

KappAhls strategiska satsning på kompetensutveckling lönar sig med imponerande resultat!

Under 2022 så genomförde KappAhl en av de största satsningar på kompetensutveckling någonsin för sina ledare och medarbetare. Alla skulle…

Läs mer...

Nordrest – Från 0 till 1,9 miljarder i omsättning på 10-år!

En otrolig tillväxtresa med entreprenörsdriv som bränsle. Vi har under det senaste året stöttat och hjälp Nordrest inom flera områden…

Läs mer...

Scandic – Hela vår kultur handlar om att sätta gästen i fokus

Under våren fick Stigfram möjligheten att samarbete med Scandic och hjälpa dem att ta ett förnyat tag kring sitt ledarskap,…

Läs mer...

Erbjudande och tjänster!

Våra tjänster grundar sig på forskning från de största analysföretagen inom våra områden och våra leveranser är kvalitetssäkrade samt mätbara.

Uppstart

Analyser och Workshops

I alla dialoger och uppdrag med våra kunder så vill vi alltid eftersträva att maximal effekt uppnås. Genom att starta med Analyser av verksamhet, organisation samt Workshops kan vi identifiera, rekommendera samt prioritera aktiviteter mjuka som hårda som är avgörande för att nå de mål som ledning, styrelse och ägare önskar.

Läs mer

Grundförutsättningen för en väl fungerande ledning och styrning är en tydlig och gemensam helhetsbild kring mål och uppdrag – och utifrån den helhetsbilden en tydlig ansvarsfördelning och ett klart beslutsmandat.

StigFram kan med erfarna konsulter hjälpa er att gå från idé till genomförande, stötta med målstyrning och exekvering.

Läs mer

Vi kan leverera kunskap eller beteendeförändring! Utbildning och utveckling av människor är det vi brinner för.

Strategiutförande är genomförandet av en strategisk plan i syfte att nå organisationens mål. Det omfattar dagliga strukturer, system och operationella mål som sätter upp ditt team för framgång.

Läs mer

Vi lever i en hybrid värld där de digitala tjänsterna stöttar och hjälper människorna i organisationen att utvecklas samt kvalitetssäkrar företagets olika tjänster. Här har vi samlat allt ifrån digitala personalhandbok, till coachning via vår LMS plattform för träning och micro-learning.

Vi älskar dessutom att mäta och kan erbjuda flertalet lösningar som kan passa era behov.

Läs mer

Följ alla delar i processen för effektivast resultat, eller välj de delar ni behöver!

Våra erbjudanden och tjänster kan liknas ett fat med Sushi. Man kan antingen äta allt eller plocka ut de delar som passar smaken och behovet bäst.

Är det inspiration, kunskap eller beteendeförändring som just ni behöver för att nå ert önskade resultat ?

Senaste från Aktuellt

Aktuellt

Kundfokus i världsklass!

Många bolag säger öppet att de arbetar med ett stort kundfokus där kunden står i centrum i deras affärsmodell. Men…

Läs mer...
Kunskap

Används Teknologi på rätt sätt för att skapa en bättre kundupplevelse?

De senaste åren har kännetecknats av en överväldigande mängd förändringar för kunder och marknader. Från brist på försörjningskedjan till förändringar…

Läs mer...
Kunskap

Proaktivitet nyckeln till snabbare förbättring!

Proaktivitet är av betydelse i våra organisationer eftersom det initierar förändring, och i dagens snabbrörliga miljö är förmågan att anpassa…

Läs mer...
Aktuellt

Julklappstips! Investera i det viktigaste av allt – dig själv och hjälp samtidigt andra på vägen!

Julens tid är i antågande och det tänkte vi fira genom att ge dig chansen till personlig utveckling samtidigt som…

Läs mer...

Vad är relevant och värdeskapande för dig?

Är det relationen till andra människor? Då tänker du exakt som vi! Vi tror på mänsklighet i kombination med ett sunt affärsmannaskap och att vi kan positivt påverka varandra i flera avseenden.

Vi vet att det är människorna inom en organisation som gör skillnaden. Vi hjälper företag oberoende bransch att realisera sina strategier där fler nöjda kunder, mer engagerade medarbetare och bättre resultat på sista raden varit en del av strategin.

Att lägga stora resurser på affärsstrategier, processer och marknadsföring är viktigt, men om kulturen i företaget inte stöttar och stärker det man önskar leverera så kan den omkullkasta alla andra initiativs effekt. Kloka arbetsgivare väljer att satsa på att stärka sin företagskultur, då det leder till att anställda motiveras att ge sitt yttersta för att bidra till företagets lönsamhet, tillväxt och konkurrenskraft?

Vår erfarenhet visar att rätt förändringsledarskap är det absolut viktigaste under en förändring. Alla delar av organisationen behöver stöd och vägledning för att utvecklas tillsammans.