VINNANDE FÖRETAGSKULTUR MED MÄNNISKAN I FOKUS

Brinner du för mötet mellan människor och tror du på affärsmannaskap i kombination med mänsklighet?

DÅ KOMMER VI ATT KOMMA BRA ÖVERENS!

VÅRA TJÄNSTER

FRAMGÅNGSANALYS

PROCESSLEDNING

UTBILDNING

DIGITALT LÄRANDE

BESTINSERVICE

AKADEMI

DET ÄR MÄNNISKAN SOM GÖR SKILLNADEN!

Idag är det viktigare än någonsin att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder tydligt och starkt ledarskap, utvecklingsmöjligheter och värderingar som rimmar med de anställdas värderingar, man ska ha roligt på jobbet, ständigt jobba med employer branding och inte minst ha proaktiva och effektiva medarbetare som såklart även ska vara ytterst engagerade. Samtidigt har mötet med kunden aldrig varit så viktigt och avgörande som idag, kunden har alltid rätt och kunden ska såklart alltid vara nöjd, över förväntan nöjd. I tillägg till detta ska företaget såklart öka sin lönsamhet. Det är med andra ord mycket att hålla koll på idag, och med ett samlat ord kallas det företagskultur. Det är just det som vi på StigFram gör, bidrar med erfarenhet, kunskap och verktyg för att skapa en unik företagskultur för just ditt företag.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

“Vi tar service på stort allvar. StigFram fick höga betyg, de var inte som alla andra.
Det här var annorlunda – det var bra!”

Fredrik Hansson • VD

”Vi såg att StigFram skulle bli en bra partner för oss. Dom lever verkligen som dom lär med mycket bra kundbemötande och snabb respons.”

Andreas Jendestig • Butikschef, ICA Maxi Kungsbacka

“Jag hade jobbat med StigFram tidigare, och fått en riktig aha-upplevelse. Den upplevelsen ville jag att alla hos oss skulle få.”

Anders Agenmark • Chef Konceptutveckling

PRATA MED OSS OM HUR EN VINNANDE FÖRETAGSKULTUR KAN SE UT HOS ER!

Behöver du hjälp att driva förändringsprocessen framåt och få alla medarbetare förstå ert gemensamma mål och fokus? Hör av dig!