Tryggt och professionellt lärande för era anställda – helt digitalt!2019-05-23T11:16:34+01:00

DIGITALT LÄRANDE

Har ert företag en tydlig introduktionsplan för era nyanställda? Har ni ordning på alla papper och dokument som den nyanställda behöver ta del av? Sker introduktionen på samma sätt oavsett vem av er som leder den?

Tryggt och professionellt lärande redan innan start leder till högre kunskapsnivå och kvalitet från dag ett. Tydlig och effektiv introduktion på arbetsplatsen är inte bara effektivt, det gör dig också till en attraktiv arbetsgivare!

FÖRDELAR

  • En skräddarsydd och flexibel produkt anpassad efter ert företags profil
  • Skapar trygghet för nyanställda och anställda samt företagets ledare
  • Kvalitetssäkrar utgående information samt höjer lägstanivån på er introduktion
  • Skapar en stark VI-känsla från start

BLI EN ATTRAKTIV ARBETSGIVARE

Det är företagets ansvar att snabbt och professionellt berätta om företaget och arbetsuppgifterna för en nyanställd.

I dagens konkurrens om medarbetare gäller det att göra allt för att vara en attraktiv arbetsgivare. En professionell introduktion ger större möjlighet för personen att snabbt komma in i arbetet och levererar det ni önskar.

REFERENSER

FREDRIKFAMILJEN

Långbro Världshus & Restaurang Nationalmuseum

”Vi ser att StigFrams produkt blir en konkurrensfördel för oss och det hjälper oss utveckla vårt arbete inom employer branding. Våra medarbetare lär sig det mesta om vårt företag och vad som är viktigt inom Fredrikfamiljen redan innan deras första arbetsdag. Det skapar en trygghet för den nyanställda att de har koll när de kommer första dagen vilket gör att de snabbare kommer in i verksamheten och in i sin roll. De får en positiv start på sin karriär hos mig och vi hoppas det leder till en minskad personalomsättning”.

”Med rätt människor som får utbildning genom vår digitala personalhandbok och sen löpande kompetensutveckling kommer vi ha medarbetare som lyckas leverera det vi kräver i gästmötet. Med det får vi en god ekonomisk avkastning och jag kan återinvestera i spännande projekt”.

– Fredrik Eriksson

Läs mer här
Andreas Jendestig

Hösten 2018 kompletterades personalhandboken med sex stycken filmer som vardera ersatte områden såsom hur en sjukanmälan eller semesteranmälan går till, hur vi behandlar våra kunder eller hur en karriär på ICA Maxi kan se ut. Områden som helt enkelt är mer underhållande, trevliga och informativa att titta på via film än att endast läsa det.

LÄS MER HÄR

ICA Maxi Kungsbacka

”Vi lever just nu i ett samhälle som går från analogt till digitalt vilket gör att denna produkt känns som ett naturligt steg i rätt riktning. Vi står även inför ett generationsskifte, vilket betyder att det kommer vara en helt ny generation medarbetare hos oss inom kort, där vi helt enkelt behöver följa med i utvecklingen. Jag ser en flexibel produkt där du kan gå igenom din introduktion när det passar dig, en mobil produkt som passar den nya generationens sätt att leva. Det är även en stark fördel att det är lätt att korrigera och uppdatera produkten utan att behöva ”trycka upp en ny upplaga” vilket gör att den håller sig levande över tid. Ett lättare och mer attraktiv sätt att ta till sig informationen vilket ger ett mervärde både till mig som arbetsgivaren och till den nyanställda ”.
– Andreas Jendestig, Butikschef & Ställföreträdande handlare

KOM IGÅNG IDAG!

Kontakta oss så kan vi berätta hur ni kan komma igång med ert digitala lärande.

Kontakta oss